Új helyen, új tartalommal és új lehetőségekkel

RolandAt Home, Blog, Out of Tennis, SocialLeave a Comment

Új címen!!! Új tartalom!!!

Új korszak nyílt az életemben, ahol elégge sok dolog új értelmet nyert.

Pontosan ezért, gondoltam úgy, hogy a weboldalam és blogom, tágabb spektrumban figom használni, olyan modern megoldasokkal amelyekkel nemsokára találkozhattok itt! Sok érdekességgel és mai megoldassal fogom közölni mindazt, ami velem történik. Jelen esetben a határ csak a csillagos ég!

Olyan technológiai újításon dolgozom, illetve kedves Fredy barátommal dolgozunk, hogy minél élvezhetőbb és használhatóbb legyen a felület, érdekes interaktív tartalmakkal és lehetőségekkel.

Nagyon remélem, hogy tetszeni fog nektek a teljesen új oldal. Megfogok tenni mindent annak érdekében, hogy minden kedves látogatóm, új és/vagy hasznos információkat tudhasson meg, nem csak a teniszről és a sportról, hanem betekintést engedek az életem egy olyan részébe, ahova idáig esetleg csak képekben lehetett betekinteni. Jelen esetben nem azt mondom, hogy az életem izgalmasabb lenne, mint bárki másé, hanem szeretném a mai világ kitekeredett ideológiáját a siteommal egy nagyon picit is, de a helyes írányba dönteni.

Egy fecske nem csinál nyarat, én viszont, mégis megpróbálom felkelteni a figyelmeteket, az oldalam új „fícsöreivel”.

Mindent, meg fogok veletek osztani, legyen az sport, egészség, technológia, személyes blogok. Nagyjából mindenről el fogom, mondani a véleményemet a blogomban, azaz a Hírek fűl alatt.

Hamarosan fel lehet, iratkozni a hírlevelemre, hogy a blog postokról senki se maradhasson le. Iratkozzatok majd fel és legyetek az elsők, akik elolvashatják az aznapi hülyeségemet 🙂

Szép napot! Roli voltam