TEGYÜK SZEBBÉ A VILÁGOT

RolandAt Home, Out of Tennis, SocialLeave a Comment

Kedves Olvasó,

 

Örömmel tudatom veletek, hogy nem csak a karácsony szellemében, hanem azon kívül is sok-sok jó dolog történik.

Az elmúlt időszakban, ugyan kevés aktivitást mutattam minden felületen, de ez idő alatt sem tétlenkedtem. A jövő évem tervezése illetve a munkám bepótlására koncentráltam ez idő alatt.

A jövőt illetően, körvonalazódni látszik minden olyan teendő, amivel a továbbiakban sikeresebben tudok a sport pályán bizonyítani. Sok olyan dolog kerül igazításra, amivel egyszerübben tudok a pályán nyújtott teljesítményemre koncentrálni. Az előző 3 év kapkodásos eseményeiből tanulva, most a csapatommal és támogatóimmal egy megfontolt és átgondolt folyamatot írunk össze, ami optimális táptalaja lehet a jövő évnek illetve a Tokióig vezető útnak, hiszen most azt is bejelenthetem, hogy az elkövetkezendő 4 évben Tokyo 2020 is a célok között szerepel. Erről most ennyit. Egyeztetések sora vár rám januárig, de mindenről írni fogok itt a blogomban, hogy, aki követ, semmiről ne maradjon le.

Az elmúlt időszakban 2 nemes cél érdekében is jelenlétemet fejeztem ki. Olimpiai pólót írtam alá Bovier Gyuri barátom és válogatott csapattársammal együtt, valamint Dani Gyöngyivel, Arloy Zsófival, Kézdi Rékával, Dávid Krisztivel, amit elárvereznek és az abból befolyt összegből Fritz Máté Bence nevű harcos kisfiú műtéhez járulnak(unk) hozzá.

Személy szerint 2 tárgyal járultam, hozzá az Őrangyalok Ligája munkájához, amely szintén árverezés alatt kelt el. Büszkeségként tölt el, hogy szép összeget sikerült a liciten elérni a két erekjémnek, egy póló, amit a riói kvalifikációs idényen hordtam illetve játszottam benne, illetve egy olyan laba, amivel Rióban játszottam a paralimpián nyertes meccsemen. Ezért nagy köszönet a licitálóknak illetve az Őrangyalok Ligájának, hogy általuk olyan gyermekeknek szerezhetünk együtt örömöt, akiknek sajnos nélkülözniük kell, nem csak karácsonykor, hanem szívszorító, de az év 365 napján.

Köszönet minden támogatónak, aki egy vagy több jó cél érdekében összefog, hogy valaki életét megváltoztassa! Az enyémet megváltoztattátok! Szébbnek látom sokkal a világot!

Legyen mindenkinek szép hete, és a hétvégén jelentkezem, hiszen Magyar Bajnokság lesz, ami az év utolsó komolyabb kerekesszékes tenisz megmozdulása. Ha érdekel titeket, ki is nézhettek hozzánk a népligetbe, az Építők TC-re.