2018 az “Igen”-ek éve lesz!

RolandAt HomeLeave a Comment

Év elején sokan megfogadnak valamit, hogy az új évben, mit fognak vagy éppen azt, hogy mit nem fognak tenni. Nekem is jutott egy kis idő a gondolkodásra, nagyon sok minden átszaladt a kis kobakomon. Többek között, hogy mikor startol el újra a teniszem. Több mint valószínű, hogy pár hónapon belül. De itt most egy sokkal mélyebb gondolattal fogom folytatni.

2008. április 10-én motorbalesetet szenvedtem, ami nem csak a terveimet a jövőre nézve, de az életem is alapokban változtatta meg. Nem nehéz kiszámolni, hogy idén április 10-én lesz 10 éve! Sokat agyaltam régebben, hogy mit fogok majd csinálni a 27. születésnapomon, mert ez az eset a 17. életévem betöltésének a napján történt, így méltó módon kellene feldobnom ezt a napot, de az jutott az eszembe, hogy…

2018 számomra az “Igen”-ek éve lesz és nem csak egy napot, a születésnepomat fogom megünnepelni, hanem az évemet! Az elmúlt picivel kevesebb mint 10 évben nagyon sok “Nem” volt az életemben, de ezeket idén teljesen kiiktatom! Biztosan sokan látták “Az Igenember” című filmet Jim Carry főszereplésével. Nos, én majdnem pontosan ugyan azt fogom tenni, mint amit ő tett. A filmbeli karakter, Carl mindenre igent mondott, így az ő élete fenekestül felfordült és elkezdett élni! Az én esetemben ez annyiban lesz megvalósítva, hogy mindent, amit idáig nem tudtam megtenni, vagy félve tettem meg a lábammal, esetleg félve sem, azt most mindent megteszek! Úgy gondolom, hogy ennyivel tartozom magamnak és a családomnak, hamár ilyen szépen elrontottam azt a bizonyos napot és az azt követő 3 évet.

2018 az IGEN éve lesz. Január 1-től mindenre “Igen”-t mondok! A józan ész keretein belül, mindent, azaz mindent kifogok próbálni és megfogok tenni! Felfogom keresni azokat az embereket is, akik a balesetem előtt alkották az életemet, de sajnos mára eltávolodtak tőlem vagy én tőlük! Azoktól, akiket megbántottam, bocsánatot fogok kérni! Illetve még bolondabb leszek, mint eddig voltam, hogy még több embernek csaljak mosolyt az arcára ebben az évben!

Nem volt egyszerű időszak, de hála az Istennek nagyon sokan mellettem maradtak és a mai napig támogatnak! Nekik nagyon hálás vagyok! Továbbá hozzájuk sok ember csatlakozott, akiknek szintén örülök, hogy csatlakoztak, hozzám!

Úgy gondolom, hogy ez a “fogadalom” méltó lesz 2018-ra nézve. 2018 december 31-én írok majd róla egy beszámolót, illetve közbe folyamatosan fogom írni a blogomat és vezetem a vlogom, hogy bárki betekintést nyerhessen az “IGEN” évembe!

“I am solemnly swear I am up to no good” ,azaz esküszöm, hogy rosszban sántikálok 😉 és tényleg 😀

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Egy kis reklám: január 7-én nézzétek a Tv2-t délelőtt, mert a Mindennapok Hősei című műsorban lesz rólam egy viszonylag hosszú portré filmecske és nem árulok el titkot, de eléggé mozgalmas lesz. 😀